Ce face
Zona de filtre a fiecărui tabel include un comutator Salvare automată a filtrelor (consultați secțiunea 2.2 pentru exemplul Sesiuni de încărcare). Activați-l pentru a păstra selecțiile curente de filtre la următoarea deschidere a acelui tabel; dezactivați-l pentru a porni de fiecare dată de la un set de filtre gol.

Ce păstrează — și ce nu păstrează
Salvare automată a filtrelor controlează doar valorile filtrelor — ce filtre ați setat și cu ce valori. Nu controlează configurația coloanelor unui tabel: ordinea coloanelor, vizibilitatea, densitatea, sortarea și paginarea sunt salvate automat pentru fiecare tabel, indiferent de acest comutator — consultați secțiunea 20.3 pentru coloane și secțiunea 20.1 pentru sortare și paginare. Dezactivarea opțiunii Salvare automată a filtrelor nu vă resetează coloanele sau ordinea de sortare, ci doar selecțiile de filtre. Starea extinsă sau restrânsă a rândului de filtre este de asemenea reținută pentru fiecare tabel, separat de ambele grupuri de mai sus.
O setare pentru fiecare tabel
Salvare automată a filtrelor se setează independent pentru fiecare tabel. Activarea ei pentru Sesiuni de încărcare, de exemplu, nu are niciun efect asupra aceluiași comutator de la Jurnale de erori sau de la orice alt tabel — fiecare își reține propria stare de activare.