Deconectarea
Deconectare este una dintre cele două opțiuni ale meniului de profil — faceți clic pe avatarul dumneavoastră din colțul din dreapta sus al antetului pentru a-l deschide (consultați secțiunea 19.3 pentru meniul complet și pentru cealaltă opțiune a sa, Profilul meu). Deoarece antetul face parte din structura comună a platformei, acest meniu este disponibil în același fel din orice pagină autentificată.
Faceți clic pe Deconectare pentru a ieși din cont. Sesiunea dumneavoastră se încheie imediat — nu există niciun mesaj de confirmare — și reveniți la pagina de autentificare.

Deconectarea automată
Puteți ajunge înapoi la pagina de autentificare și fără să faceți clic pe Deconectare, dacă sesiunea dumneavoastră devine invalidă în timp ce folosiți platforma — de exemplu, dacă expiră. Acest lucru urmează același traseu ca o deconectare manuală.